Workshops inom mobilkunskap hos Apple

Det sägs att den genomsnittliga användaren av en iPhone eller smartphone av annat slag, plockar upp och använder sin telefon ungefär 160 gånger om dagen. Denna siffra kan verka hög, men om man ser till alla de funktionerna som vi faktiskt har i våra telefoner, förstår man varför livet mer eller mindre kretsar kring detta otroliga tillbehör. Telefonen har gått från att vara just en telefon, till att vara kalender, assistent, bank – ja, allting finns det egentligen en app för. Detta har lett till en intressant utveckling när det kommer till utbildning.

shutterstock_269190068Lär dig allt du kan göra i telefonen

Denna utveckling innebär bland annat att vi numera kan gå workshops och ta utbildningar i hur vi bäst och mest effektivt kan använda våra smartphones. Det kan vara enkelt att upptäcka och lära sig de mest grundläggande funktionerna och apparna, men om man verkligen vill se till att man utnyttjar sin telefon till max, kan så kallade “power users” vara bra att lära utav. Dessa visar tricks och funktioner som tar ditt användande till nästa nivå. Förboka iPhone 7 hos Dustin och börja lära dig på en gång. Med den nya modellen kommer nya spännande funktioner.

Ta vara på alla möjligheter

Det kan förstås vara stressigt och verka en aningen överväldigande när man ser till hur snabbt tekniken går framåt. Med alla nya funktioner och attribut bara i våra mobiltelefoner, kan det verka skrämmande och svårt att förstå sig på allt. Därför rekommenderar vi starkt att man lär sig hur man kan utnyttja sin telefon på bästa sätt – varför inte genom workshops? Kanske hittar du enkla och smidiga knep som du inte visste fanns? Du kanske till och med blir en äkta “power user” inom bara ett par veckor. Det är roligt och spännande när man kommer igång!